Tweede seizoen van De Wereld van de Marechaussee van start bij Veronica

Op 5 april om 22:00 uur begint bij Veronica het tweede seizoen van De Wereld van de Marechaussee. De realityserie biedt een uniek kijkje achter de schermen van de Koninklijke Marechaussee. Dit seizoen belicht alle drie de hoofdtaken van de Marechaussee: grenspolitietaken, bewaken en beveiligen, en internationale en militaire politietaken.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Veronica

De eerste aflevering laat zien hoe de Marechaussee een mensensmokkelnetwerk in het oosten van Nederland oprolt, een geldcontrole op de luchthaven van Aruba uitvoert om illegale handel tegen te gaan, en tijdens een controle ontdekt wat een bestuurder in zijn onderbroek heeft verborgen.

Veronica zendt in totaal 8 afleveringen uit. Het eerste seizoen van de serie werd – met 4 afleveringen – uitgezonden in januari en februari 2023.